Lisäarvopalvelut

Aina konsultoinnista suunnitteluun ja lopulliseen asennukseen, asiantuntijamme ovat käytettävissäsi missä tahansa oletkin. Laadukkaiden ja luotettavien tuotteiden lisäksi tarjoamme kattavan palvelupaketin. Asiakkaamme hyötyvät laajasta maailmanlaajuisesta verkostostamme, joka antaa meille mahdollisuuden yksilöllisen tuen antamisen omassa toimipaikassasi ja omalla kielelläsi.

Value-added services

Asiantuntijamme ovat sinua varten: Paikallisesti tavoitettavissa, kansainvälisesti verkostoituneina

Asiakastukeemme kuuluu teknisten oppaiden tarjoaminen useista eri aiheista sekä laaja CAD-kirjasto ja kansainvälinen asiantuntijaverkosto, joka työskentelee läheisessä yhteistyössä paikallisten jälleenmyyjien kanssa. Asiakkaat arvostavat tuotteidemme asennuksessa laajaa kurssivalikoimaamme, joka voidaan tarjota joko paikan päällä tai jossakin ympäri maailman sijaitsevista nykyaikaisista koulutuskeskuksistamme.

Pätevä kumppani projekteihisi

Asiakkaillemme koituva lisäarvo on ratkaiseva tekijä tuotteidemme ja palvelujemme kehittämisessä. Kokonaisten projektien ja yksilöllisten palvelujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen tarvitaan muutakin kuin kiistatonta tuoteasiantuntemusta. Asiakkaamme hyötyvät myös monien vuosien aikana keräämästämme syvällisestä teollisuusalojen ja markkinoiden tietämyksestämme, jonka ansiosta olemme pätevä ja ammattitaitoinen kumppani projekteihisi.

Yhteystietosi

Georg Fischer AB
Äyritie 12 a
FIN-01510 Vantaa
Suomi

info dot fi dot ps #at# georgfischer dot com