Tuki ja palvelut

Voit luottaa lisäpalveluihimme aivan samalla tavalla kuin tuotteisiimmekin. Tiedostamme sen, ettei lupaamamme suoritus pääty tuotteiden hankintaan tai asennukseen. Meille on siksi itsestään selvää tarjota yksilöllistä tukea ja sovelluskohtaisia palveluja koko putkistojärjestelmäsi käyttöiän ajan. Me voimme tarjota ennakoivaa ja mutkatonta tukea aina kun tarvitset sitä. Tarjoamme myös käyttöösi paikallisten asiantuntijaryhmien palveluja, yksilöllisesti räätälöityjä koulutustilaisuuksia sekä verkon kautta toimivia käytännöllisiä suunnittelu- ja asennustyökaluja. Asiantuntijaryhmämme auttavat sinua alkuperäisestä ideasta aina koko järjestelmän suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen ja ylläpitoon asti. Valittavanasi on laaja valikoima räätälöityjä palveluita.

Tuki ja palvelut

Kuinka GF Piping Systems voi auttaa sinua?

Siirtyminen metallista muoviin ja muovimateriaalien käytön lisääminen putkistosovelluksissa merkitsee useita selkeitä etuja: Muovirakenteisissa putkistoissa ei esim. esiinny korroosiota, ne ovat kevyitä ja kemiallisesti kestäviä, niiden asennuskustannukset ovat alhaisia ja ne ovat pitkäikäisiä. Georg Fischerillä on yli 60 vuoden kokemus erilaisisten muovimateriaalien käytöstä - ja voimme tarjota kaiken sinä aikana kertyneen tietotaidon käyttöösi muoviputkiston suunnittelu- ja asennustyöhön sekä käyttöönottoon.


1 Suunnitteluvaihe

Erittely ja tarjous

Tuki ja palvelut - 1 Suunnitteluvaihe

Tehokkuutta ja innovaatioita alusta asti: Kokeneet asiantuntijamme pystyvät kehittämään käytännöllisiä ratkaisuja juuri sinun sovelluksiasi varten.

2 Tarjousvaihe

Projektin valmistelu

Tuki ja palvelut - 2 Tarjousvaihe

Hyvin tehty valmistelutyö vähentää jälkeenpäin tarvittavia muutoksia: Kun saat oikean tietotaidon käyttöösi, voit minimoida suunnittelu- ja rakennevirheiden mahdollisuuden.

3 Valmisteluvaihe

Tilaus ja toimitus

Tuki ja palvelut - 3 Valmisteluvaihe

Suunnitelmasta toteutukseen: Varmistamme yhdessä kanssasi sen, että yksittäiset rakenteelliset yksityiskohdat ovat toteutamiskelpoisia ja tuemme sinua suunnittelutyön kaikissa vaiheissa.

4 Toteutusvaihe

Projektin toteutus

Tuki ja palvelut - 4 Toteutusvaihe

Turvallisuus ja osaaminen rakennustyömaalla: Tuemme sinua siten, että asennustyö sujuu ongelmitta ja suunnitelmien mukaisesti.


5 Käyttöönotto ja käyttö

Testaus ja arviointi

Tuki ja palvelut - 5 Käyttöönotto ja käyttö

Turvallisuus ja osaaminen rakennustyömaalla: Meillä on ammatimaiset testaus- ja analysointijärjestelmät, joiden avulla voimme todentaa asennustyön laadun.

GF Services-palveluiden yleiskatsaus

Kts. lisätietoja esitelehtisestämme

GF Services-palveluiden yleiskatsaus

Yhteystietosi

Georg Fischer AB
Äyritie 12 a
FIN-01510 Vantaa
Suomi

info dot fi dot ps #at# georgfischer dot com

GF Services-palvelut tuo lisäarvoa muoviputkistoprojekteihisi

GF Services - Adding value to your plastic piping projects

Lataa esitelehtisemme, niin saat lisää ja tarkempia tietoja.

GF Services-esitelehtinen (englanninkielinen)

Tuotevalikoimamme

Tuotevalikoimamme

Löydä oikea tuote sovellukseesi nopeasti ja helposti.

Tutustu tuoteluetteloomme