Signet 9900 SmartPro™ Transmitter

GF Piping Systems on lisännyt Signet 9900 SmartPro™ -mittarin laajaan erilaista mittareista sekä virtaus- ja analyysiantureista koostuvaan tuotemallistoonsa. Uusi laite on laajojen parametriominaisuuksien, joustavan modulaarisuuden ja taustavalaistuksen automaattisäätönsä ansiosta todellinen monitoimityökalu, josta tiedot on nähtävissä yhdellä silmäyksellä jopa heikossa valaistuksessa.

Signet 9900 SmartPro™ Transmitter

Signet 9900-mittarissa on yksikanavainen liitäntä monelle eri parametrille, kuten virtaukselle, ph/ORP-arvolle, johtavuudelle/ominaisvastukselle, paineelle, lämpötilalle, nestetasolle ja suolapitoisuudelle sekä muille anturityypeille, joiden lähtösignaali on 4–20 mA. Yksikanavaisen monitoimirakenteen ja kentällä päivitettävän modulaarisuuden ansiosta asiakkaat voivat tehostaa järjestelmänsä palvelutasoa, kuitenkin pitäen osien varastosaldot kurissa.

Erittäin suuri (valaistuksen mukaan automaattisesti säätyvällä) taustavalaistuksella varustettu näyttö

Yksi uuden mittarin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen hyvin suuri ja selkeä (3,90" x 3,90"), ympäristön valoisuuden automaattisesti tunnistava taustavalaistu näyttö, joka näkyy 4–5 kertaa kauempaa kuin muiden mittareiden näytöt.  Tämä kirkkaasti valaistu näyttö ja sen suuret merkit vähentävät merkittävästi mittausarvojen lukuvirheiden tai tulkintavirheiden todennäköisyyttä.  Näytössä on omat rivit mittayksiköitä sekä pää- ja toisiomittauksen tuloksia varten. Tulokset näkyvät lisäksi mittarityylisen pylväsdiagrammin muodossa. Mittarin muista ominaisuuksista mainittakoon vielä rele- ja varoitusmerkkivalot sekä helppo ohjelmoitavuus intuitiivisen valikon kautta.

Hyvin joustavaksi suunniteltua laitetta voidaan erityisten pistokeliittimillä varustettujen moduulien avulla helposti muokata asiakkaan muuttuviin tarpeisiin sopivaksi. Näistä lisävarusteina saatavista yksiköistä mainittakoon esim. releyksikkö, sähkönjohtavuuden/ominaisvastuksen suoramittausyksikkö ja H COMM sekä PC COMM asetustenmääritystyökalut. Mittaria voidaan käyttää sellaisenaan oletusarvoin, tai sen asetuksia voidaan nopeasti ja helposti mukauttaa vastaamaan tarvetta: Merkkivalikoimaa voidaan vaihtaa ja pylväsdiagrammin vähimmäis- ja enimmäisasetuksia sekä mittaustuloksen mittayksiköitä ja tarkkuutta (desimaalien määrää) voidaan muuttaa. Tähän monipuoliseen mittariin voidaan myös 8058-muuntimen avulla yhdistää kolmannen osapuolen valmistamista antureista tulevia 4–20 mA signaaleja.

”Monitoimimittari 9900 suunniteltiin tarjoamaan asiaakaille monia uusia ominaisuuksia, mutta kuitenkin säilyttäen monet ProcessPro®- ja ProPoint®-tuotemalleistamme tutuksi tulleet ominaisuudet,” kertoo Georg Fischerin Signet-tuotepäällikkö Norma Frotton.  ”Yhden kanavan moniparametritoiminnon lisäksi uusi näyttö tekee mittarista pimeässä erittäin helposti luettavan - mittari on luettavissa jopa 4–5 kauempaa kuin muut, vastaavat mittarit”.

9900 on saatavissa sekä paneeli- että kenttäasennuksiin. Kummatkin versiot voivat käyttää 12–32 VDC jännitettä (nimellisjännite 24 VDC). 9900-mittarin virransyöttö voidaan myös toteuttaa   silmukan ja yhteensopivien anturien avulla. Lähtötarkkuus on ±32 μA (max. virhe 25 ºC lämpötilassa ja 24 VDC jännitteellä, kun erottelutarkkuus on 6 μA tai suurempi). Mittari täyttää seuraavien standardien asettamat vaatimukset: NEMA 4X/IP65, CE, UL sekä Kiinan RoHS.

Monipuolisten parametri- ja modulaarisuusominaisuuksiensa ansiosta mittari sopii hyvin moneen sovellukseen, kuten: Jäteveden puhdistukseen, käänteisosmoosiin, ioninpoistoon, kemikaalien valmistukseen, metallien ja muovien pinnoitukseen, kaasunpesureihin, jäähdytystorneihin ja suodatusjärjestelmiin.

GF Piping Systems tarjoaa laajan valikoiman muoviputkia, liittimiä, letkuja, venttiilejä, toimilaitteita, rotametrejä, hitsauslaitteita, toisioeristyksiä, säiliön sisäpäällysteitä, lämmönvaihtimia, räätälöityjä tuotteita ja antureita sekä erilaista instrumentaatiota teolliseen prosessinohjaukseen. Georg Fischer Signet LLC:n Kalifornian El Montessa sijaitseva laitos toimii Signet virtaus- ja analyysimittauslaitteiden tuotekehitys-, valmistus- ja logistiikkaorganisaation keskuksena.