Keskitymme sinun etuusi

Pidämme asiakkaidemme ja heidän vaatimustensa monipuolisuutta samalla haasteena ja mahdollisuutena. Keskittymällä yksilöllisiin tarpeisiisi ja sovellukseesi, kehitämme juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Räätälöidyt osat, kokonaiset järjestelmät ja piensarjatuotantona tehdyt erikoisratkaisut ovat kaikki yhtä lailla tuotevalikoimaamme, kuten myös yksilöllinen konsultointi ja tarpeen mukaan räätälöidyt tukipalvelut.


Tilauksesta valmistettuja putkenosia

custom-made piping components

Tarjoamme räätälöityjä yksittäisiä putkenosia teknisten määritystesi mukaisesti riippumatta siitä, tuotetaanko niitä piensarjoina vai yksittäisosina. Tarjontaa täydentää laaja valikoima palveluita: Teknisestä tuesta ja suunnittelusta tuotantoon, kokoonpanoon tai esivalmistukseen. Lisäksi valmistamme, korjaamme ja vuokraamme infrapuna- ja BCF-hitsauslaitteita. Standardoidut prosessit takaavat ylivoimaisen laadun jopa yksilöllisille asiakasratkaisuille.


Kaikenkokoisia erikoisosia

special parts in all dimensions

Tilauksesta voimme valmistaa erikoisosia. Voimme myös käsitellä materiaaleja puhdastilavaatimuksia vastaavalla laatutasolla mikroelektroniikka-alan tai lääketeollisuuden projekteja varten.


Teemme työtä sinun puolestasi

on the job for you

GF Piping Systemsin asiantuntijaryhmä on erittäin tehokas ja motivoitunut erikoisasiantuntijoiden ja insinöörien joukko. Heillä on laajasti tietotaitoa erilaisista muovi- ja metallimateriaaleista valmistettavien osien tuotannosta. Maailmanlaajuisten verkostojensa kautta he voivat työskennellä tehokkaasti yhdessä kanssasi tarjotakseen sinun tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun.

Yhteystietosi

Georg Fischer AB
Äyritie 12 a
FIN-01510 Vantaa
Suomi

info dot fi dot ps #at# georgfischer dot com