Kokemus ja intohimo

Asiakkaidemme näkökulmasta katsottuna meidän tuotteemme ovat tärkeä osa heidän sovellustaan, kuten syöttöjärjestelmän turvallisen toiminnan takaavia prosessin valvonta- tai ohjausyksiköitä. Meille ne ovat osa historiaamme. Voitte luottaa kokemukseemme ja intohimoomme. Valikoimassamme olevat yli 60 000 tuotetta edustavat yli 200 vuoden tutkimustyötä ja tuotekehitystä, uraauurtavia ideoita sekä työlleen omistautunutta henkilöstöä. Hyödy vahvasta innovatiivisuudesta, tuotevalikoiman laajuudesta ja sen taustalla olevasta laajasta kokemuksesta. Opi tuntemaan sovelluskeskeisen kokonaisjärjestelmämme hyödyt: Järjestelmän joka koostuu putkista, liittimistä ja muista putkenosista, venttiileistä sekä niihin liittyvistä automaatio- ja liitosmenetelmistä.


Järjestelmän yleskatsaus

Oikea ratkaisu sinun sovelluksiisi

Asiakkaat teollisuusyrityksissä, vesi- ja kaasulaitoksissa sekä rakennustekniikan alalla ympäri maailman luottavat - sovelluksesta riippumatta - asiantuntemukseemme ja innovatiivisiin ratkaisuihimme. Kehitämme räätälöityjä putkistoja vedenpuhdistus- ja -jakelujärjestelmiin sekä teollisten nesteiden ja kaasujen turvalliseen kuljetukseen. 

Teollisuus

Teollisuus

Järjestelmiä erilaisten nesteiden - kuten juomaveden, laboratorioveden, jäähdytysveden tai erilaisten kemikaalien - sekä paineilman ja kaasujen jakeluun.

Kaikki järjestelmät yhdellä silmäyksellä

Vesi- ja kaasulaitokset

Vesi- ja kaasulaitokset

Luotettavia liitäntä- ja jakeluputkistoja, taloliittymiä sekä kaikentyyppisille putkimateriaaleille sopivia muunnosliittimiä kaasu- ja vesijohtoputkistoihin.

Kaikki järjestelmät yhdellä silmäyksellä

Rakennustekniikka

Rakennustekniikka

Täydellisiä järjestelmiä juomaveden sekä lämmitys- ja jäähdytysveden jakeluun asuinrakennuksissa, hotelleissa, sairaaloissa, teollisuusrakennuksissa sekä laivoissa.

Kaikki järjestelmät yhdellä silmäyksellä

Yhteystietosi

Yhteystietosi

Opi uutta yksilöllisiin tarpeisiisi sopivista lisäarvopalveluistamme.

Ota yhteyttä paikalliseen myyjään

Tuki ja palvelut

Tuki ja palvelut

Voit luottaa lisäpalveluihimme aivan samalla tavalla kuin tuotteisiimmekin.

Kuinka GF Piping Systems voi auttaa sinua?

Valmiita projektejamme

Valmiita projektejamme

GF Piping Systems kehittää ja markkinoi kehityksen suuntaa osoittavia tuotteita ja järjestelmiä ympäri maailman.

Esittelyprojekteihimme