Værdiskabende ydelser

Fra rådgivning til planlægning og endelig installation – vores specialister er til din rådighed, uanset hvor du befinder dig. Udover pålidelige kvalitetsprodukter tilbyder vi en komplet servicepakke. Kunderne nyder godt af vores globale tilstedeværelse, der muliggør individuel support hos dig og på dit sprog.

Værdiskabende ydelser

Vores specialister er til for dig: lokalt baseret og i et globalt netværk

Vores kundesupport inkluderer levering af tekniske manualer om mange forskellige emner og et omfattende CAD-bibliotek samt et internationalt hold af eksperter, som arbejder tæt sammen med din lokale kontakt. Når det drejer sig om installering af vores produkter, sætter kunderne pris på vores omfattende udvalg af kurser, uanset om det er på stedet eller på et af vores moderne uddannelsescentre over hele verden.

En kompetent partner til dine projekter

Den ekstra værdi, der skabes af vores kunder, er en afgørende faktor for udvikling af vores produkter og ydelser. Det er ikke kun vores ubestridte produktekspertise, der anvendes til planlægning og bæredygtig implementering af projekter og individuelle ydelser. Vores kunder nyder også godt af vores omfattende viden om brancher og markeder, som vi har opnået gennem mange års erfaring, og som gør os til en kompetent og professionel partner til dine projekter.

Kontakt

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

info dot dk dot ps #at# georgfischer dot com