Fit for Service - Non-Destructive Test (NDT)

Den første NDT med “bestået eller ikke-bestået“ proces for ecoFIT (PE) og PROGEF (PP) stuk og elektrosvejsning

Non-Destructive Test (NDT)

Ved hjælp af ultralyd-teknologi, er vi i stand til at tilbyde vores kunder den højeste kvalitetskontrol NDT af stuksvejsninger i ecoFIT, PROGEF og ELGEF Plus elektrosvejsning. Vigtige projekter rundt om i verden er afhængige af NDT-teknologien til at sikre højeste sikkerhed og kvalitet inden for svejsning af metalrør. I dag, har GF’s tilgang til den samlede kvalitetsstyring resulteret i verdens første NDT service med en bestået eller ikke-bestået erklæring for stuksvejsning af ecoFIT (PE) og PROGEF (PP) samt ELGEF Plus elektrosvejsesystemer. Når bestået tilbyder vi 10 års garanti på svejsningen

NDT - Scanning, Analysis, Certification and warranty
Scanning
I samarbejde med vores internationale partner, er vi i stand til at scanne stuksvejsninger med vores specialtilpassede ultralydssensorer. Vi kan typisk teste mellem 20-30 svejsninger om dagen, hvilket gør en NDT testdag økonomisk.
Analyse
Ved hjælp af de indsamlede data, er vi i stand til, ved hjælp af vores unikke algoritme, kombineret med vores omfattende test og høje kvalitetsstandarder, at give en bestået eller ikke bestået erklæring for hver stuksvejsning.
Erklæring og garanti
For at give den optimale sikkerhed til vores kunder, udsteder vi en “Fit for service” erklæring for hver godkendt svejsning. Hermed sikres kvaliteten og rørsystemets forventede levetid med en 10 års garanti.

Fit for Service

GF forstår udfordringerne i forbindelse med projektforløbet: Fra ejere og rådgivere som er involveret i specifikationer og design, til logistik-løsninger til rettidig installation af produkterne, til sikker ibrugtagning og drift af fabrikken. Vores NDT løsning lever op til de samme standarder for kvalitetskontrol som forventes fra ethvert rørsystem, men med den ekstra detalje, at GF tilbyder en bestået/ikke-bestået erklæring.

Vi garanterer din svejsekvalitet med vores unikke NDT løsning med en bestået/ikke-bestået erklæring

NDT_peace of mind_DK
 • Gennemprøvet NDT proces
 • Unik dokumenteret svejsning og bestået / ikke bestået proces
 • Højere antal prøver pr./dag i forhold til eksisterende løsninger
 • Ingen onsite risiko for sundhed og sikkerhed ift. røntgen-stråling
 • Økonomisk sammenlignet med eksisterende løsninger

Den rette vej til succes

Vores fokus på projekterne med et samlet rørsystem i plast, sikrer at vi er i stand til at levere mere end 60 000 produkter bestående af rør, fittings, ventiler, måling- og reguleringsudstyr, svejsemaskiner, koblet med engineering service og support.
GF’s NDT løsning med “Fit for service” til termoplast tilbyder en første tilgang til kvalitetsstyring af plastrørsystemer. Ved anvendelse af vores EcoFIT og PROGEF systemer som integreres i dit design og specifikationer, tilbyder dit team GF’s anerkendte svejseuddannelser som lever op til internationale standarder

 • Øget kvalitet
  Bestået / Ikke-bestået “Fit for Service” svejse-rapport
 • Øget sikkerhed
  Ekspert garanti for 60+ års erfaring med termoplast
 • Spar penge
  Mellem 20-30 svejseprøver pr dag, øger effektiviteten og reducerer omkostningerne på byggepladsen
 • Spar tid
  Forøgelse af forventet levetid for ecoFIT / PROGEF rørsystemer
Fit for Service NDT - The right way to success

Din kontaktperson

Din kontaktperson

Læs mere om vores værdiskabende ydelser, der er tilpasset dine individuelle behov.

Kontakt din lokale salgsvirksomhed