Automatisering gjort nemt

Vores automatiseringssløjfe består af tre elementer: måling, styring og aktuering. Måling omfatter en bred vifte af måleteknologier og parametre. De fleste af disse produkter er tilgængelige i plast og tilbydes med installationsfittings, som integrerer vores sensorer perfekt i dit rørsystem. Kontrol omfatter forskellige kontrolfunktioner (fra simple relæer til PID-controllere) og alle større kommunikationsteknologier. Aktuering omfatter pneumatiske, elektriske og magnetiske aktuatorer, som gnidningsfrit kombineres med alle slags ventiler og tilbehør.


Præcis måling

er grundlaget for en pålidelig proces-kontrol

Accurate measurement is the basis for reliable process control

Vores udvalg af måleudstyr dækker dine behov: flow, pH, ledningsevne, niveau, temperatur og forskellige vandkvalitetsparametre. I overensstemmelse med vores rørsystemer er de fleste sensorer tilgængelige i plast og er derfor meget resistente over for kemikalier. Vores plug-and-play måleprodukter er selvforklarende, nemme at vedligeholde og tilbydes med passende installationsfittings.

Produktoversigt

Præcis kontrol

i hele din automatiseringssløjfe

Precise control throughout your automation loop

Smart design gør livet nemt. Alle vores måleinstrumenter kan tilsluttes den samme transmitter, en ægte Multi-parameter controller. Yderligere funktionaliteter som batch kontrol eller kommunikationsteknologi kan tilføjes når som helst på grund af det modulære design. Vores kontrolprodukter er enkle at betjene, har intuitive menustrukturer og kan opgraderes modulært.

Produktoversigt

Pålidelig aktuering

med fleksibel konfigurering

Reliable actuation with configuration flexibility

Med vores modulopbygning kan ventiler og aktuatorer kombineres fleksibelt og yderligere funktionaliteter, som f.eks. stillingsregulatorer eller overvågningsenheder  kan tilføjes valgfrit. Vi tilbyder naturligvis hele sortimentet i plast, som er i stand til at modstå hårde omgivelser. En bred vifte af trykreguleringsventiler og tilbehør kompletterer vores portefølje af automatiske ventiler.

Produktoversigt

Kontakt

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

info dot dk dot ps #at# georgfischer dot com

Produkter og løsninger