iJOINT - Klemfittingen

De nieuwe reeks klemfittingen van GF Piping Systems is ontwikkeld voor toepassingen in waterleidingsystemen, die sneller en envoudiger te installeren zijn dan gebruikelijke klemfittingen.

Bij de iJOINT ligt de focus op veiligheid en ergonomisch handelen – herkenbare voordelen voor de gebruikers

Het lipafdichtingssysteem maakt dit product zowel uniek als duurzaam. Uitstekende kwaliteit en innovatieve eigenschappen maken de iJOINT uitermate geschikt voor de drinkwatermarkt wereldwijd. De iJOINT brengt alle voordelen van kunststof samen in één product: het is corrosie- en aanhechtingsvrij, licht van gewicht en heeft een goede drukbestendigheid. Conclusie: de iJOINT beschikt over een uitstekende kosten-baten ratio met een levenscyclus van tenminste 50 jaar.

Toepassingen

iJOINT Toepassingen

Het complete iJOINT systeem is ideaal voor nieuwe installaties, evenals voor renovatie of uitbreiding van bestaande waterleidingen

De iJOINT is ontworpen voor huisaansluitingen en serviceleidingen. De grootbereik toepassing maakt toepassing in nieuwe installaties evenals renovatie en uitbreiding van bestaande installaties mogelijk. De iJOINT kan worden ingezet voor verschillende toepassingen en het ontwerp is aantrekkelijk voor diverse bedrijfstoepassingen. Bovendien is de iJOINT een goede oplossing voor een bypass systeem, waar tijdelijke leidingen snel en eenvoudig ontmanteld moeten kunnen worden.

Ontdek meer…

Snel, eenvoudig en duurzaam

iJOINT Snel, eenvoudig en duurzaam

iJOINT, de nieuwe generatie polypropyleen klemfittingen


iiJOINT is het resultaat van de jarenlange toewijding van Georg Fischer aan het continue verbeteren van producten. Het innovatieve ontwerp biedt essentiële voordelen zoals snelle en eenvoudige installatiemogelijkheden. Onder verschillende weersomstandigheden, waaronder ook uitdagende omstandigheden in de sleuf, levert de iJOINT een topprestatie in watertoepassingen met een maximale levensduur. Het iJOINT leveringsprogramma omvat rechte en reductiekoppelingen, t-stukken, knieën, draadkoppelingen en eindkappen, in de afmetingen d20 tot en met d110 mm.

Ontdek meer…

Technische specificaties

iJOINT Technische specificaties

Wat maakt de iJOINT tot uw eerste keus? De iJOINT voldoet aan alle belangrijke normen en is toepasbaar op een groot aantal diameters

De iJOINT klemfittingen zijn geschikt voor alle typen polyethyleen buizen PE 80, PE 100, PEX en PVC-U met speciale overgangskit. De fitting is bij levering installatiegereed. De buis kan eenvoudig in de klemfitting gebracht worden, zonder dat de fitting vooraf losgedraaid of gedemonteerd moet worden. Mocht demonteren en opnieuw installeren noodzakelijk zijn, dan hoeft u niet bang te zijn dat de fitting beschadigd wordt. De complete reeks iJOINT fittingen is geschikt voor 16 bar, met keurmerken ten aanzien van de meest strenge eisen wereldwijd. De speciale lippakking levert perfecte prestaties, zelfs bij ovale, gekraste en ondermaatse buizen.

Ontdek meer…

Contact

Georg Fischer NV-SA
Drie Fonteinenstraat 6
1600 Sint-Pieters-Leeuw
België

be dot ps #at# georgfischer dot com