Technische ondersteuning

Wij ondersteunen u bij het maken van uw technische planning. Van gedetailleerde informatie over producten, systemen en materialen tot aan praktische online berekeningshulpmiddelen en persoonlijke begeleiding.

Hulp bij planning

Technische handboeken voor de juiste parameters

In onze technische handboeken vindt u gedetailleerde informatie en parameters over onze leidingsystemen, materialen, afmetingen en toepassingstechnieken. Of het nu om industrie, utiliteitsbouw, meet- en regeltechniek of water en gas gaat, in onze technische handboeken vindt u alle nodige informatie.

Een antwoord op al uw vragen over automatisering

Heeft u specifieke vragen of problemen over onze automatiseringsproducten? Wilt u nog eens nalezen welke functies en voordelen er zijn? dan kunt u deze vinden in onze Tech-Tips voor automatisering. Deze geven een antwoord op al uw vragen.

Gedetailleerde productinformatie over onze leidingsystemen en lasmachines

Wilt u weten voor welke toepassingsgebieden onze leidingsystemen en machines geschikt zijn? Welke product- en materiaaleigenschappen er gelden? Of welke productgoedkeuringen op onze leidingsystemen en lasmachiens van kracht zijn? Dan hebben wij daarvoor verschillende documentatie beschikbaar gesteld die u van alle gedetailleerde productspecificaties voorziet.

Gecertificeerde systemen

Wij hechten groot belang aan het veilig gebruik van onze leidingsystemen en producten. Daarom zijn onze leidingsystemen en producten goed gekeurd en gecertificeerd voor diverse toepassingsgebieden.

Persoonlijke ondersteuning

Onze hulpmiddelen en documentatie geven een antwoord op uw vragen, maar misschien niet op alle. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen en kunnen wij u persoonlijk de ondersteuning bieden die u nodig heeft.

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com