Producten & oplossingen

Meer dan 60.000 producten zijn een afspiegeling van ruim 200 jaar onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Ontdek ons complete assortiment buizen, fittingen, afsluiters en meet- en regelapparatuur bestaande uit PVC-U, ABS, PVC-C, PE 100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper of gietijzer. Geschikt voor diverse soorten industriële installaties, (drink)waterinstallaties, water- en gassystemen en automatisering.


Industrie

Industry

Om industriële vloeistoffen, chemicaliën, perslucht en gassen, veilig te transporteren, bieden wij u verschillende systeemoplossingen voor industriële toepassingen.

Ontdek onze industriële leidingsystemen

Water en gas

Utilities

Voor een veilig transport van water en gas, bieden wij betrouwbare leidingsystemen en verbindingstechnieken voor ondergrondse toepassingen.

Ontdek onze ondergrondse leidingsystemen

Building Technology

Building technology

Voor installaties in de woning- en utlitteitsbouw, bieden wij complete systeemoplossingen voor gebouwgebonden installaties.

Ontdek onze gebouwgebonden leidingsystemen

Onze producten en oplossingen

Industry

Al onze producten en systeemoplossingen voor de behandeling en distributie van water, evenals het veilige transport van industriële vloeistoffen en gassen vindt u terug in onze online productcatalogus.

Ontdek onze online productcatalogus

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com