Kom werken bij GF Epe, wij hebben een vacature Communicatiemedewerker / tekstschrijver

Ben jij die communicatiemedewerker / tekstschrijver die graag teksten schrijft en affiniteit heeft met datamanagement? Dan zoeken wij jou!

Werken bij Georg Fischer, wordt jij ons nieuwe teamlid?

Vacature: Communicatiemedewerker / tekstschrijver (m/v)

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige, doortastende en positieve persoonlijkheid en je bent toe aan een eerste of tweede stap in jouw carrière. Je gaat graag in een dynamisch team aan de slag en je beschikt over een flinke portie creativiteit en een gezonde dosis humor. Daarnaast heb je affiniteit met data die gerelateerd is aan ons CRM systeem. Het spreekt voor zich dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat ga je doen?

 • Teksten schrijven t.b.v. interne en externe communicatie-uitingen (diverse huismagazines, mailingen, free-publicity, website, enz.)
 • Proceswaarborging (coördineren, begeleiden en distribueren) van diverse huismagazines, mailingen en free-publicity.
 • Datamanagement coördinatie en onderhoud (productvertalingen, productdata invoeren en actueel houden in externe databases zoals 2BA, klantendata coördinatie en onderhoud in het CRM systeem)
 • Sparring partner zijn voor de Marketing Manager
 • Ondersteuning verlenen aan (externe) events, seminars, huisshows, instructiedagen en beurzen.
 • Verder houd jij je bezig met algemene werkzaamheden die op de marketingafdeling voorkomen

Wat vragen wij?

 • Minimaal HBO (marketing / communicatie / journalistiek) opleiding
 • Talent voor schrijven van (zakelijke) teksten voor huismagazines, mailingen, free-publicity, website, enz.
 • Affiniteit met data(management)
 • Kennis van MS Dynamics (CRM) en/of SAP (ERP) is een pré
 • Kennis van CMS en/of Social Media is een pré
 • Goede kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré)
 • Woon-werkafstand van ca. 30 km rond Epe

Wie zijn jouw collega's

Het marketingteam bestaat uit vier personen die allemaal op hun eigen manier en binnen hun eigen discipline een actieve bijdrage leveren aan alle interne en externe communicatie. Er is niet alleen een sterk teamverband op de afdeling, maar ook het informeel samenwerken met alle andere afdelingen wordt als prettig ervaren. De afdeling Marketing wordt gezien als de spin in het web. Een mooi compliment waar wij trots op zijn.

Wat bieden wij jou als Communicatiemedewerker / tekstschrijver?

Kom jij onze organisatie versterken? Dan wacht er een uitgebreid inwerk- en trainingsprogramma op je, waarmee jij je direct thuis voelt in ons team. Je komt in een informeel, enthousiast team met gedreven collega’s. Daarnaast bieden wij mogelijkheden tot verdere ontwikkeling of om door te groeien in de toekomst. Natuurlijk mogen een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering) daarbij niet ontbreken. 

Heb je interesse in de vacature Communicatiemedewerker / tekstschrijver?

Stuur jouw motivatie en cv naar Karin van Brummelen via karin.vanbrummelen@georgfischer.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Werken bij Georg Fischer, wordt jij ons nieuwe teamlid?

Wie is GF in Epe?

Georg Fischer N.V. in Epe is onderdeel van het internationale GF Piping Systems, wereldwijd producent van (kunststof) leidingsystemen. Wij zijn verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in Nederland. De (kunststof) leidingsystemen en producten die wij vermarkten worden ingezet in uiteenlopende toepassingen die je terugvindt in de industrie, maritieme sector, utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. Kijk op onderstaande links om een beeld te krijgen van onze organisatie.

Werken bij Georg Fischer, wordt jij ons nieuwe teamlid?

Wie werken er bij ons?

Het GF Epe team bestaat uit enthousiaste mensen die dagelijks werken aan de vertegenwoordiging van de GF (kunststof) leidingsystemen. Medewerkers die zich inzetten in allerlei vakgebieden om het GF merk sterk te maken. Sales, Supply Chain, Marketing, Finance zijn zo maar wat afdelingen binnen onze organisatie die wellicht plek bieden aan uw toekomstige job. Wilt u weten wie mogelijk uw nieuwe collega's worden? Klik dan op onderstaande link.


De vacature Communicatie / tekstschrijver niet wat voor jou?

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com