Werken bij GF Epe, vul jij onze vacatures in?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een dynamisch team in een internationale omgeving in Epe? Wij bieden jou die kans, want misschien staan er wel vacatures voor je bij! Kom je werken bij GF Epe? Dan bieden wij jou niet alleen een leuke baan, maar ook arbeidsvoorwaarden waar je u tegen zegt, uiteraard een passend salaris en je krijgt bij ons ook nog de ruimte je te ontwikkelen.

Werken bij Georg Fischer, wordt jij ons nieuwe teamlid?

Vacature: Business Development Manager / Accountmanager Building Technology (m/v)

Ben jij een sales-pitbull die projecten in de installatie- en bouwwereld ruikt van mijlenver en niet loslaat voordat er succes is geboekt? Dan zoeken wij jou!

Je bent een deuropener met een neus voor new business. Een salestalent die projecten ruikt van mijlenver. Jouw hart ligt dus niet alleen in het onderhouden van (bestaande) relaties, het in kaart brengen en binnenhalen van projecten is waar jij uitdaging in vindt. 

Heb je interesse in de vacature Business Development Manager / Accountmanager Building Technology?


Vacature: Accountmanager Waterbehandeling (m/v)

Het gaat hier om een versterking van ons Waterbehandelingsteam

Ben jij het commerciële talent, dat dé gesprekspartner is voor onze klanten in de waterbehandeling? Dan zoeken wij jou!

Als commercieel talent weet jij de juiste deuren te openen. Je bent ambitieus én ervaren. Je deinst niet terug voor complexe marktverhoudingen. Je vindt het juist een uitdaging te spreken met verschillende partijen met diverse belangen. 

Heb je interesse in de vacature Accountmanager Waterbehandeling?


Vacature: Communicatiemedewerker / tekstschrijver (m/v)

Ben jij die Young Professional die graag teksten schrijft en affiniteit heeft met data? Dan zoeken wij jou!

In deze afwisselende full time marketingfunctie ben je verantwoordelijk voor twee disciplines. Zo ben je het ene moment actief onderdeel van het marketingteam, waar je primair verantwoordelijk bent voor het schrijven van (zakelijke) teksten voor het huismagazine, mailingen, website, brochures, enz. Het volgende moment ben je bezig met het coördineren en onderhouden van commerciële data in het CRM en ERP systeem. 

Heb je interesse in de vacature Communicatiemedewerker / tekstschrijver?


Werken bij Georg Fischer, wordt jij ons nieuwe teamlid?

Wie is GF in Epe?

Georg Fischer N.V. in Epe is onderdeel van het internationale GF Piping Systems, wereldwijd producent van (kunststof) leidingsystemen. Wij zijn verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in Nederland. De (kunststof) leidingsystemen en producten die wij vermarkten worden ingezet in uiteenlopende toepassingen die je terugvindt in de industrie, maritieme sector, utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. Kijk op onderstaande links om een beeld te krijgen van onze organisatie.

Werken bij Georg Fischer, wordt jij ons nieuwe teamlid?

Wie werken er bij ons?

Het GF Epe team bestaat uit enthousiaste mensen die dagelijks werken aan de vertegenwoordiging van de GF (kunststof) leidingsystemen. Medewerkers die zich inzetten in allerlei vakgebieden om het GF merk sterk te maken. Sales, Supply Chain, Marketing, Finance zijn zo maar wat afdelingen binnen onze organisatie die wellicht plek bieden aan uw toekomstige job. Wilt u weten wie mogelijk uw nieuwe collega's worden? Klik dan op onderstaande link.


Open sollicatie

Hebben wij geen vacatures? Of denk je op een ander vlak een meerwaarde te kunnen bieden?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Schroom daarom niet om een open sollicitatie naar ons te sturen.

Vul onderstaand formulier volledig in. Geef duidelijk aan welke functie je zou ambiëren en motiveer waarom jij denkt dat je van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie in Epe. Upload je C.V. (Word of PDF) ter verduidelijking van jouw motivatie. Als jouw profiel past binnen onze wensen dan nemen we jouw gegevens op in onze database. Zodra we een vacature hebben die aansluit bij jouw ambitie, nemen we contact met je op.

Persoonlijke gegevens

*
*
*
*
*
*
*

Functie

 

Motivatie

*

Curriculum Vitae

*

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com