Yhdellä silmäyksellä

Asiakkaat teollisuusyrityksissä, vesi- ja kaasulaitoksissa sekä rakennustekniikan alalla ympäri maailman luottavat - sovelluksesta riippumatta - asiantuntemukseemme ja innovatiivisiin ratkaisuihimme. Tarjoamme yli 60 000 laatutuotetta ja kehitämme räätälöityjä putkistoja vedenpuhdistukseen ja -jakeluun sekä teollisten nesteiden ja kaasujen turvalliseen kuljetukseen. Tuoteluettelomme kattaa pääosin erilaisia vedenkierron sovelluksia, kuten vesi- ja kaasulaitokset sekä rakennustekniikan, kemiallisen prosessiteollisuuden, energia-alan, elintarvikkeiden jäähdytyksen, mikroelektroniikan ja merialan sovellukset.

Teollisuus

Teollisuus

Järjestelmiä nesteiden (kuten veden) kuljetukseen juomista, laboratorioita ja jäähdytystä varten sekä erilaisten kemikaalien, paineilman ja kaasujen jakeluun.

Sovellukset

Vesi- ja kaasulaitokset

Vesi- ja kaasulaitokset

Luotettavia liitäntä- ja jakeluputkia, taloliittymiä ja materiaalista riippumattomia muunnosliittimiä kaasun ja veden jakeluun.

Sovellukset

Rakennustekniikka

Rakennustekniikka

Täydellisiä järjestelmiä juomaveden sekä lämmitys- ja jäähdytysveden jakeluun asuinrakennuksissa, hotelleissa, sairaaloissa, teollisuusrakennuksissa, virkistys- ja vapaa-ajanrakennuksissa sekä laivoissa.

Sovellukset

Faktat ja luvut

Annual Report 2016

Perustettu:
1802

Pääkonttori:
Schaffhausen, Sveitsi

Työntekijöitä: 
Yli 6 500 (joulukuussa 2016)

Liikevaihto:
1 494 miljoonaa CHF (vuonna 2016)

Tulos ennen korkoja ja veroja:
162 miljoonaa CHF (vuonna 2016)

Maailmanlaajuinen verkosto
Tuotantolaitokset, myyntiyhtiöt ja edustajat Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

Lisää (GF Corporation-yhtymän nettisivut)